Classificació de les paraules: agudes, planes i esdrúixoles

Loading ad...

Age: 9-15
Level: 4t, 5è, 6è
Language: Catalan (ca)
ID: 962777
01/05/2021
Country code: ES
Country: Spain
School subject: Llengua catalana (1061925)
Main content: Paraules agudes, planes i esdrúixoles (2001719)
From worksheet author:

Activitat per treballar la identificació i classificació de les paraules i introduir en l'accentuació.

Other contents:
ortografia, accentuació
Worksheet description:
Objectiu:
Aquesta fitxa té com a objectiu principal ajudar els alumnes a comprendre la classificació de les paraules com agudes, planes i esdrúixoles. Mitjançant la pràctica de classificar paraules en aquestes tres categories, s'espera que els estudiants millorin la seva comprensió de la llengua catalana i reforcin el seu vocabulari.

Contingut:
El contingut principal d'aquesta fitxa se centra en les paraules agudes, planes i esdrúixoles. A través de la diferenciació i classificació d'una sèrie de paraules proporcionades, els alumnes tindran l'oportunitat d'aplicar coneixements sobre accents i pronunciació en català.

Context de llengua i nivell educatiu:
Aquesta fitxa està dissenyada per a estudiants de llengua catalana i s'adapta als nivells d'educació primària o secundària. S'utilitzen paraules i frases senzilles i accessibles per als alumnes d'aquest nivell, de manera que puguin comprendre i practicar la classificació de les paraules en agudes, planes i esdrúixoles.

Relevància del tema:
La fitxa s'emmarca dins del context de la llengua catalana, connectant-la directament amb la matèria de Llengua catalana. Aquesta activitat ajuda als alumnes a millorar la seva comprensió de la gramàtica i l'ortografia catalana, afegint una capa d'aprenentatge pràctic i aplicat.

Instruccions:
Les instruccions introduïdes en aquesta fitxa són essencials per al procés d'aprenentatge. El text "AGUDES, PLANES I ESDRÚIXOLES" orienta clarament els estudiants sobre la classificació de paraules, assenyalant la importància dels accents i la pronunciació correcta. Aquesta orientació estructura les diferents seccions de la fitxa, guiant els alumnes a identificar i separar les paraules en les categories indicades.

Loading ad...

Classificació de les paraules: agudes, planes i esdrúixoles

Loading ad...