Chit Chat 2 Unit 4 - My town: reading comprehension (p.22)

Loading ad...

Age: 8-15
Level: Grade 4
Language: Czech (cs)
ID: 627039
11/01/2021
Country code: CZ
Country: Czechia
School subject: English (1061311)
Main content: My Town (1243298)
From worksheet author:

Listen, read and choose the answer, Complete the text

Other contents:
There is/are, Is there...?, How many .... are there?
Worksheet description:
Cílem této pracovního listu je posilování schopnosti porozumění textu v anglickém jazyce, konkrétně na téma "Město". Studenti mají za úkol poslouchat a číst informace o různých městech a následně reagovat na otázky a úkoly spojené s textem.

Obsah pracovního listu se zaměřuje na popis měst a obcí, včetně zajímavostí o nich, jako jsou památky, parky, trhy a další. Tato informace je klíčová pro porozumění textu a následné vypracování úkolů.

Pracovní list je přizpůsoben studentům, kteří se učí anglický jazyk, a jako takový je přístupný žákům na určité jazykové úrovni. Je vhodný pro studenty, kteří se již seznámili s základy anglické gramatiky a slovní zásoby a chtějí dále rozvíjet své dovednosti v porozumění textu.

Tento pracovní list se zapojuje do širšího kontextu výuky anglického jazyka tím, že propojuje znalosti o městech a jejich popisu s konkrétními dovednostmi porozumění textu v angličtině. Tím studenti získávají praktické znalosti a dovednosti, které mohou aplikovat nejen při četbě, ale i při psaní a mluvení v anglickém jazyce.

Instrukce textu "CHIT CHAT 2 Unit 2 - MY TOWN: reading comprehension (CB p. 22)" byly využity k formulaci konkrétních částí pracovního listu, jako je poslech a čtení informací o městech a následné reakce na ně. Text poskytl konkrétní informace o městech Northbury, Edinburgh a Littleton, což zároveň slouží jako základ pro další čtení a porozumění obsahu pracovního listu.

Loading ad...

Chit Chat 2 Unit 4 - My town: reading comprehension  (p.22)
Chit Chat 2 Unit 4 - My town: reading comprehension  (p.22)
Chit Chat 2 Unit 4 - My town: reading comprehension  (p.22)

Loading ad...