adverbs of frequency

Loading ad...

Age: 10-14
Level: Elementary
Language: Lithuanian (lt)
ID: 852810
24/03/2021
Country code: LT
Country: Lithuania
School subject: English (1038704)
Main content: Adverbs of frequency (1325526)
From worksheet author:

Put the words in the correct order

Other contents:
word order
Worksheet description:
Objektyviame adverbijų naudojime yra būtina išmokti tinkamai išdėstyti žodžius, kad sakiniai būtų teisingai sukonstruoti. Šis užduotys yra skirtas studentams praktikuoti ir sustiprinti žinias apie dažnio adverbijus. Šioje veikloje studentai turės sudėlioti žodžius teisinga tvarka, remiantis adverbijų dažniu.

Turinio Apžvalga:
Šioje užduotyje studentai turės susipažinti su adverbijų, nurodančių dažnumą, naudojimu. Jie užimsis sudedamųjų sakinukų konstravimu, naudojant skirtus žodžius.

Kalbos ir Švietimo Lygio Kontekstas:
Užduotis yra pritaikyta lietuvių kalbos mokiniams, siekiantiems tobulinti anglų kalbos žinias. Ši veikla padės jiems įgyti praktinių įgūdžių naudojant adverbijus.

Pristatymo Relevancija:
Ši užduotis įsijungia į plačiajį curriculum arba atitinkamą dalyką, siekiant parodyti jos svarbą mokinių kalbos lavinimui. Adverbijų naudojimas yra svarbus kalbinio išreikštingumo aspektas.

Instrukcijos:
Instrukcijoje TE salyje teksto padėjimas, kad studentai turėtų teisingai surinkti žodžius ir sudaryti sakinį. Pavyzdžiui, pirmoje užduotyje reikės sudėlioti "USUALLY", "AT", "SALLY", "GOES", "TEN", "TO", "O'CLOCK", "BED" tvarka, kad sakinys "Sally usually goes to bed at ten o'clock." būtų sukonstruotas teisingai. Tai padės studentams praktikuoti adverbijų naudojimą teisinguose kontekstuose.

Loading ad...

adverbs of frequency

Loading ad...